Η TOMMY HILFIGER είναι από τα κορυφαία designer lifestyle brands στον κόσμο. Είναι διεθνώς αναγνωρισμένη για τον εορτασμό του classic American cool στιλ με ένα preppy twist.

Το χαρτοφυλάκιο του brand περιλαμβάνει τις συλλογές TOMMY HILFIGER, TOMMY HILFIGER TAILORED, TOMMY JEANS, και TOMMY SPORTS. 

Ως η βασική συλλογή, η TOMMY HILFIGER αναγνωρίζεται παγκοσμίως για το γεγονός ότι εντάσσει το κλασικό αμερικανικό cool πνεύμα στην καρδιά της μάρκας. Η συλλογή προσφέρει μια ευρεία επιλογή σχεδίων σε περισσότερες από 25 κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένου ανδρικού, γυναικείου και παιδικού sportswear ρουχισμού (casual clothing), υποδημάτων και αξεσουάρ.

Η σειρά TOMMY HILFIGER TAILORED ενσωματώνει ένα έντονο και εκλεπτυσμένο στιλ στην αμερικανική κληρονομιά του brand TOMMY HILFIGER. Από το structured suiting έως το casual weekend wear, τα classics εκσυγχρονίζονται με ακρίβεια στην εφαρμογή, υφάσματα υψηλής ποιότητας, updated cuts, πλούσια χρώματα και πολυτελείς λεπτομέρειες, όλα φτιαγμένα με το signature twist του brand. 

Η σειρά TOMMY JEANS εμπνέεται από τα American denim classics με μια σύγχρονη και casual ματιά. Προσθέτοντας μια νεανική ενέργεια και ένα twist στην κληρονομιά του brand TOMMY HILFIGER, οι ανδρικές και γυναικείες συλλογές TOMMY JEANS επικεντρώνονται στο premium denim.

Η σειρά TOMMY SPORT είναι σχεδιασμένη για υψηλές αποδόσεις με βάση την τολμηρή κόκκινη, άσπρη και μπλε κληρονομιά του brand. Τα look εμπλουτίζουν το κλασικό αμερικανικό δροσερό πνεύμα της TOMMY HILFIGER με μοναδικές λεπτομέρειες και λειτουργικά χαρακτηριστικά.
Tommy Hilfiger in Social Media

Facebook Twitter Instagram Pinterest You Tube

640x636 SITE SARKK TH  4